Moikka

Olen Anni, freelance-valokuvaaja Helsingistä. Oikeesti olen syntyperäinen savolainen, joka hieman selittää mun kieroutunutta huumoria, suorapuheisuutta ja tapaa puhua. Valokuvaaminen ja kuvien käsittely on mulle jonkinasteinen intohimo. Oon napsinut kuvia aina enemmän ja vähemmän ihan vaan huvin vuoksi, mutta vuoden 2016 alusta olen ruennut kuitenkin tekemään valokuvaushommia myös ihan töinä.

Rakastan kuvata ihmisiä. Oon luonteeltani todella humoristinen ja melko ronski, minkä vuoksi haluan välittää niitä aiheita myös mun kuviin. Haluan, että mun kuvat kertovat jotain niin kuvassa olevista ihmisistä, kuin myös musta itestäni. Tylsä on tylsää

Opiskelin syksyllä 2016 New Yorkissa valokuvaamista. Opiskelu mielettömässä ympäristössä, ammattilaisten ohjaamana, oli yks mun elämäni siisteimpiä kokemuksia. Minulla on luontaisesti positiivinen asenne elämään ja sosiaaliset vuorovaiktutustaitoni tuovat esille sen, että mun kaa on aina todella helppo ja rento työskennellä. Luon yleisesti hyvää fiilistä ilmapiiriin huumorintajuisen olemukseni kautta, mikä tekee kuvaustilanteista hauskoja, unohtamatta ammattitaitoista otetta työni lopputulokseen. 

Elämän pitää olla hauskaa.

xxx